Potpisani ugovori s Udrugama Općine Rešetari

U ponedjeljak, 13. svibnja 2024. godine predsjednici udruga s područja općine Rešetari koji su se prijavili na natječaj za financiranje udruga iz proračuna Općine Rešetari bili su na potpisivanju ugovora za sufinanciranje provedbe programa i projekata udruga na području općine Rešetari za 2024. godinu. Općine Rešetari za 2024. godinu dodijelila je  financijska sredstva za financiranje prioritetnih programa/projekta udruga u ukupnom iznosu od 58.100,00 EUR.

Predstavnicima udruga se obratio i uručio im ugovore načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga. Načelnik je pozdravio sve prisutne, zahvalio im se na dosadašnjoj korektnoj suradnji te izrazio želju da i u buduće Općina i udruge građana rade na korist svih mještana naše općine. Istaknuo je da su udruge naše bogatstvo, a mi smo izuzetno bogata Općina i po tome pitanju.

Cilj općine je povećanje učinkovitosti i sposobnosti udruga i drugih organizacija civilnog društva za provođenje programa/projekata od interesa za opće dobro, a samim time se poboljšava kvaliteta života stanovništva Općine Rešetari.

Zadnje dodano

Skip to content