Adaptaciju zgrade za održavanje predškolske djelatnosti

Nakon što je uspješno aplicirala na Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, u okviru Nacionalnog programa oporavka i otpornosti, Općina Rešetari potpisala je ugovor za Adaptaciju zgrade za održavanje predškolske djelatnosti, projekt vrijedan 191.120,84 eura kojem je odobreno 100%  financiranje.

Aktivnosti projekta obuhvaćaju izvođenje radova, stručni nadzor nad izvođenjem radova, nabava opreme i namještaja za potrebe provedbe programa predškolskog odgoja i obrazovanja te upravljanje projektom i administraciju.

Provedbom postupka javne nabave za izvođača radova odabrana je tvrtka EXPERT GRADNJA j.d.o.o., a stručni nadzor vrši tvrtka SB INVEST d.o.o. Previđen završetak radova je u listopadu 2024. godine.

Projektom adaptacije zgrade za održavanje predškolske djelatnosti osigurat će se infrastrukturni kapaciteti za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području općine Rešetari. Projektom će se omogućiti dostupnost kvalitetnog predškolskog odgoja i obrazovanja svoj djeci s područja općine Rešetari bez obzira na socioekonomski status budući da smještajni kapaciteti ne udovoljavaju potrebama na području općine Rešetari. Realizacijom projekta adaptirat će se stara zgrada čime će se povećati broj mjesta u odnosu na postojeće. Ciljane skupine projekta su djeca s područja naselja Adžamovci i cijele općine Rešetari.

Zadnje dodano

Skip to content