Vrijedna donacija stigla iz Njemačke NK SLAVONCU, Gunjavci-Drežnik

Veliki zaljubljenik i bivši nogometaš Hrvoje Vlaović, rodom iz Drežnika, sada trener u Moersu (NJEMAČKA) i u Diusburgu privatni nogometni trener – škole nogometa za djecu i nogometni scaut, donirao je svojim naseljima, tj. nogometni klub Slavonac, Gunjavci-Drežnik vrijednom donacijom na kojoj mogu pozavidjeti i prvoligaški klubovi.

Veo Cameru, što je alat za sportsku analizu pokretan umjetnom inteligencijom koja omogućava da s lakoćom snimate svoje utakmice i igre. Automatski prati loptu i otkriva ključne događaje tijekom utakmice. Dakle, više ne treba snimatelj, omogućuje potpunu kontrolu, uz intuitivnu navigaciju, za pokretanje i zaustavljanje snimanja ili prijenosa uživo. Tracktics Team Box, je digitalna pomoć koji prati podatke o učinku svoje momčadi, usporedbi pripremljenosti igrača i analizira njihov razvoj. Daje treneru individualne povratne informacije temeljene na podacima, a ekipi ujedno daje analizu, zabavu, motivaciju i uspjeh.

Ovim sustavom moći će se uspoređivati igrače i njihov razvoj. U ovom tim boxu posjeduje se oprema za 4 nogometne ekipe, a moguće je pratiti individualni rad igrača koji mora odraditi norme sam. Velike zahvale Hrvoju Vlaoviću na ovoj vrijednoj donaciji cca 10 tisuća eura koji je obećao još donacija NK Slavoncu, Gunjavci-Drežnik, a klubu slijedi učenje rada na novim tehnikama, te snimanje svih utakmica u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi. NK Slavoncu, sretan daljnji rad.

Zadnje dodano

Skip to content