za baner video

 

POTPISAN UGOVOR S MINISTARSTVOM REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

1 5Dana 31.03.2017. godine u Zagrebu upriličeno je svečano potpisivanje Ugovora o sufinanciranju Programa održivog razvoja lokalne zajednice s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a kojem je nazočila i Ministarica Gabrijela Žalac. U ime Općine Rešetari Ugovor o sufinanciranju je potpisao Načelnik Zlatko Aga.

Program održivog razvoja lokalne zajednice koncipiran je kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Ovim godišnjim programom Ministarstvo nastoji pomagati održivost razvoja lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture na lokalnoj razini.

Korisnici ovoga Programa su svi stanovnici lokalne zajednice na prihvatljivim područjima koji imaju korist od provedbenih aktivnosti Programa.

Općina Rešetari je kandidirala projekt pod nazivom „Obnova objekata za organizaciju predškolskih aktivnosti", a iznos sufinanciran od strane Ministarstva iznosi 100.000,00 kuna.

 

1 2

1 3

1 4

1 5

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...