za baner video

 

DUGOGODIŠNJI ZAKUP ILI OTKUP DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

6OBAVIJEST SVIM KORISNICIMA I ZAINTERESIRANIMA ZA DUGOGODIŠNJI ZAKUP ILI OTKUP DRŽAVNOG POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA PODRUČJU OPĆINE REŠETARI

Općina Rešetari i Jedinstveni upravni odjel zaprimio je Zahtjev za raspisivanje javnog natječaja za dugogodišnji zakup 235 ha državnog poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske u k.o. Rešetari i to od interesenata sa područja grada Rijeke.

Općina Rešetari utvrdila je da pojedini dosadašnji korisnici zemljišta koje je u vlasništvu Republike Hrvatske pogrešno izjednačavaju iskaz svoga interesa za otkup ili/i zakup poljoprivrednog zemljišta.

 

Dakle, za valjano daljnje korištenje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, a koje kao fizička ili pravna osoba koristite, pravodobno preispitajte vlasništvo i utvrdite svoj interes za valjano sudjelovanje na skorom javnom natječaju jer je potrebno da Vaša ponuda bude pravodobna i potpuna sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu.

Također, Općina Rešetari zaprima zahtjeve i obrasce koje možete dobiti u Općini Rešetari vezane za iskaz interesa za prodaju ili dugogodišnji zakup državnog poljoprivrednog zemljišta, stoga započnite s rješavanjem ovoga iskazanog problema na obostrano zadovoljstvo.

Općina Rešetari
Načelnik

Zlatko Aga

pdfODLUKA - O raspisivanju javnog poziva za iskaz interesa za korištenje poljoprivrednog zemljišta otkup ili/i dugogodišnji zakup u državnom vlasništvu na području Općine Rešetari

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...