za baner video

 

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na prijedlog NOVE ODLUKE o komunalnom redu

zgrada-opcine1Na web stranicama Općine Rešetari dana 17. studenog 2015. godine objavljen je prijedlog Odluke o komunalnom redu, te se poziva zainteresirana javnost na Savjetovanje o istoj, kao i podnošenje prijedloga po predloženoj Odluci na način da se ispuni Obrazac sudjelovanja u savjetovanju.

Rok za podnošenje prijedloga je do 01. prosinca 2015. godine. Prijedlozi se mogu dostaviti pisanim putem na adresu: Općina Rešetari, Vladimira Nazora 30, Rešetari, 35400 Nova Gradiška ili na elektroničku adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi biti će pregledani i razmatrani te će se o istome sastaviti Izviješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koje će biti objavljeno na web stranici Općine Rešetari : www.resetari.hr.Na temelju predloženog teksta Odluke i pristiglih komentara sudionika Savjetovanja, formulirat će se konačni tekst Odluke o komunalnom redu Općine rešetari o kojoj će raspravljati Općinsko vijeće kao tijelo koje usvaja Odluke.

Nova Odluka se predlaže u skladu s učestalim prijedlozima i zahtjevu mještana Općine za usklađenje s metodologijom uvođenja komunalnog redara u općini Rešetari, te što odgovornijeg zajedničkog uređenja općine Rešetari i novih zakonskih propisa.

pdf NACRT PRIJEDLOGA NOVE ODLUKE

pdf OBRAZAC

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...