za baner video

 

Javni poziv- Prijava projekata organizacija i udruga civilnog društva Općine Rešetari

opcina-zgrada-novaTemeljem održanog sastanka sa udrugama i organizacijama civilnog društva te zaključaka donesenog na njemu upućuje se javni poziv svim zainteresiranim sudionicima. Predmet ovog javnog poziva je identifikacija razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU.

Javnim pozivom će se kroz iskaz interesa nositelja projekata koji imaju namjeru aplicirati na fondove EU formirati baza projekata i obaviti njihovo vrednovanje kroz stupanj spremnosti temeljem prikupljene dokumentacije i definiranih izvora sufinanciranja potrebnih za realizaciju projekta i apliciranje na fondove EU.

Na priloženom obrascu ukratko opišite svoje planirane projekte za iduće razdoblje. Obrazac je jednostavan i lako se popunjava, te Vas molimo da opis Vašeg projekta bude sažet i jasan. Važno je navesti planirane projekte iz svih područja vašeg djelovanja: od komunalne infrastrukture, uređenja naselja, gospodarstva, poljoprivrede, zaštite okoliša, kulture, turizma, sporta i dr.Priloženi obrazac možete ispuniti i poslati na adresu Općina Rešetari, V. Nazora 30, Rešetari ili na mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu kako bi Vaše organizacije i projektne ideje uvrstili u katalog / bazu projekata Općine Rešetari.

Načelnik općine Rešetari
Zlatko Aga

Obrasci:

pdf Obrazac za prijavu organizacija

pdf Obrazac za prikupljanje projektnih ideja

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...