za baner video

 

Najava službenog posjeta ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine,dipl.ing.agr. i ministra znanosti,obrazovanja i sporta prof.dr.sc. Vedrana Mornara Općini Rešetari

IMG 3290Dana 06. Veljače 2015. godine, u službenu posjetu Općini Rešetari boravit će visoko izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske koje će predvoditi ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, dipl.ing.agr. i ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof.dr.sc.Vedran Mornar.

U okviru ovog posjeta otvorit će se radovi na izgradnji sportsko-školske dvorane u Adžamovcima, obići i upoznati sa aktivnostima osnovne škole u Adžamovcima „Vladiomir Nazor" i u Rešetarima osnovna škola Ante Starčevića, kao i predviđenog susreta sa ravnateljima osnovnih škola novogradiškog kraja i upoznati sa najavom novih zakonskih reformi u školstvu.

U sklopu posjeta ministra Tihomira Jakovine održat će se susret s OPG-ima i poljoprivrednim proizvođačima, na temu programa raspolaganja poljoprivrednog zemljišta.

Dakako razgovarat će se o pomoći i suradnji kako o što kvalitetnijem razvoju i mjesnom školstvu na području općine Rešetari tako i većoj pomoći i suradnji ministarstava u ruralnom razvoju Novogradiškog kraja.

PROTOKOL

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...