za baner video

 

Čestitka povodom nove školske godine 2023. / 2024.

Čelnici Općine Rešetari  upućuju čestitku svim pohađateljima vrtića i školarcima, njihovim roditeljima, odgajateljicama, učiteljicama i učiteljima, profesoricama i profesorima povodom početka nove pedagoške i školske godine!

Svim sudionicima u prometu unaprijed zahvaljujemo na pojačanom oprezu u ime svih školaraca, a posebno onih najmlađih - prvašića!

„Neka vam ljubav, razumijevanje, prijateljstvo, druženje, poštenje i međusobno uvažavanje budu važni predmeti isto kao matematika, informatika, biologija, povijest, … Vrijedno učite, dobro surađujte i uživajte u djetinjstvu za koje želimo da Vam ostane u najljepšem sjećanju. Posebno čestitam našim prvašićima koji, vjerujem, željno iščekuju prve sate u školskim klupama sa kojih će ponijeti najljepše uspomene kojih će se rado prisjećati.“ – istaknuo je načelnik Općine Zlatko Aga.

Općina Rešetari financijski pomaže roditeljima čija djeca pohađaju Osnovnu školu „Ante Starčevića” u Rešetarima i Osnovnu školu „Vladimira Nazora” u Adžamovcima osiguravajući sredstva u svom proračunu za nabavku likovnih mapa za sve učenike od 1. do 8. razreda i kutija za nastavu Tehničke kulture za sve učenike od 5. do 8. razreda.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...