za baner video

 

Uskoro početak rada trgovine u Drežniku

Mještani sela Drežnik do kraja tjedan mogu očekivat početak rada trgovine s mješovitom robom. Riječ je o Trgovačkom obrtu Paun, vlasnika Josipa Ivanišević. Naime, nakon svojih poslovnica u Rešetarima i Adžamovcima, vlasnik se odlučio za otvaranje još jedne svoje poslovnice na području Op0ćine Rešetari.

Tako će sada mještani Drežnika ponovno imati mjesto gdje će moći kupiti osnovne prehrambene proizvode, što je bio veliki problem za starije stanovnike u naselju Drežnik zadnjih par mjeseci.


„Nakon što je u siječnju ove godina naselje Drežnik ostalo bez trgovine, mjesta kupnje osnovnih prehrambenih proizvoda, raduje me što će Drežnik opet dobiti trgovinu. Hvala gosp. Josipu Ivanišević, vlasniku poduzeća TO Paun na ovom poslovnom poduhvatu i što nam je obogatio gospodarski općinu, a i što će svojim poslovanjem biti od koristi svim mještanima. Nadam se da će povećanjem kvalitete usluga, ali i funkcionalnosti prostora za sve biti vrlo važna stvar jer svakoj općini trebaju ovakva ulaganja“ – rekao je načelnik Zlatko Aga.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...