za baner video

 

Članovi Skupštine NK Slavonac Gunjavci – Drežnik održali izvještajnu skupštinu

Članovi Skupštine Nogometnog kluba Slavonac Gunjavci – Drežnik održali su Izvještajnu skupštinu Kluba n a kojoj su jednoglasno usvojeni Izvještaji za 2022. godinu kao i Plan i program rada i Financijski plan za 2023. godinu. Izvješće o radu u proteklom periodu te plan rada za 2023. godinu iznio je predsjednik Kluba Vjekoslav Ruškan. Financijsko izvješće i financijski plan iznio je tajnik kluna Leon Aga.

O postignutim rezultatima, ali i plasmanu govorili su treneri limača profesor David Grgić, juniora Dominik Gubić i seniora prve ekipe profesor Tomislav Vlaović.

Podsjetimo, klub se uspješno natječe u jedinstvenoj 1. ŽNL BPŽ, a seniorska momčad u jesenskom dijelu sezone, zauzela je visoko drugo mjesto sa tri boda zaostatka iza vodeće ekipe iz Starog Topolja, ali sa najboljom gol razlikom +32 te najviše postignutih golova u polju sezoni 45 golova.

Nabrojana su sva sportska i društvena događanja u kojim  je sudjelovao nogometni klub kao i ulazak u polufinale nogometnog kupa novogradiškog kraja, a kojem slijedi skoro izvlačenje parova te borba za finale što je cilj kluba kao najveći rezultat u povijesti.

Poduže obraćanje Skupštini imao je  načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

Istaknuo je da općina od skromnog proračuna nastoji uložiti puno više u udruge i sport, ali i da očekuje angažman vodećih ljudi u što bolji rad i rezultate. Najveći napredak je što smo pri kraju rješavanja sportske infrastrukture i rješavanja imovinsko-pravnih obveza te da će svi sportski tereni biti imovinsko-pravni čisti te će po tome krenuti faza ulaganja u sportsku infrastrukturu. Želja mi je da  naša tri nogometna kluba budu primjer uspješnog rada i uspješne suradnje, a ne rivaliteti i ljuti suparnici kao i da se uzajamno pomažemo i nadograđujemo u sportskom duhu. U proračunu za 2023. godinu osiguravaju sredstva za rad udruga i ulaganja u sportsku infrastrukturu te da očekuje jači angažman klubova u izvještaju i ukazuju potreba te rješavanju istih. Očekujem i javljanje prema drugim sredstvima financiranja, kao i veći broj okupljanja članova u klub.

Dakako, ovo proljeće otvoriti će se prvo nogometno igralište umjetne trave u općini upravo u Gunjavcima te obilježavanje 25. obljetnice rada i djelovanja Kluba. Načelnik Aga na kraju izlaganja podržao je planove Kluba u poboljšanju uvjeta koje klub želi ostvariti te poželio svim selekcijama uspjeh u radu te je na kraju Klubu poklonio sliku ekipe za klupske prostorije.

Po završetku Skupštine osigurano je druženje Kluba sa članovima i igračima.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...