za baner video

 

Općina Rešetari i DVD Rešetari u posjeti Općini Vinodol ( Primorsko- goranska županija)

Predstavnici DVD-a Rešetari i načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga na poziv načelnika Općine Vinodole- Bribir u Primorsko- goranskoj županiji boravili su na proslavi 20 godina DVD-a Bribir u subotu 22.10.2022. godine.

Prijateljska suradnja DVD- a Rešetari i DVD-a Bribir započela je prije 14 godina poveljom o bratimljenju društva, koja kroz suradnju iz godine u godinu ide u smjeru zajedničke suradnje i u razvoju vatrogastva te pomoći društva na svim razinama njihovog djelovanja.

Prijateljska suradnja između Općina Rešetari i Vinodol- Bribir počela je službenim posjetom općinskih načelnika Zlatka Age i Danijela Grbić posjetu DVD-u Bribir obilaskom prostora i opreme te obilježavanju njihove 20. obljetnice  postojanja i rada. 

Predstavnici delegacije obišli su i groblje te zapalili svijeće na grobu bivšeg načelnika Ivice Crnića te prvih predstavnika DVD-a Bribir Zdravka Kalafatić i Jože Kalafatić prvog tajnika, koji su započeli suradnju društava i općina. Sudjelovanjem na svetoj misi u župnoj crkvi u Bribiru povodom obljetnice DVD-a , te potom na samoj skupštini DVD-a  delegacija Rešetara  upotpunila je obljetnicu DVD-a Bribir, tako što se upoznala  sa radom i razvojem društva ovih 20 godina te  same Općine Vinodol.

Načelnici općina razgovarali su o jačanju suradnje na svim područjima, a naročito društvenog života općina i turizma. Razmijenili su i različita iskustva, predstavili projekte i programe na kojima trenutačno rade općine, s naglaskom na europske projekte i primjere dobre prakse te povlačenje novca iz EU Fondova.

Tom prigodom načelnici Davor Grbić i Zlatko Aga su dogovorili daljnju suradnju i posjete delegacija Općina

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...