za baner video

 

Održana 12. Kestenijada u Rešetarima

Društvo „Naša djeca“ Rešetari u nedjelju 16.10. 2022. je na zadovoljstvo najmlađih stanovnika općine organiziralo, sada već tradicionalnu 12. “Kestenijadu” u Rešetarima, a novina je bila Biciklijada. Veliki broj djece i roditelja okupio se u dvorištu DVD-a Rešetari, prvo se održala Biciklijada gdje su roditelji i djeca uputili se biciklima do Bukovice i nazad, a zatim na vatrogasnom poligonu mladeži  dok su se obitelji družile uz miris pečenih kestena. Kestenijadu u Rešetarima iskoristili su i stariji mještani za druženje i uživanje u lijepom vremenu .

Novost za sve sudionike Biciklijade je bila nagrada : 3 bicikla koja su poklonjena učesnicima u vožnji biciklom. Učesnicima Biciklijade pri povratku iz Bukovice podijelili su se brojevi koji su se kasnije izvlačili i tim putem su se proglasili sretni dobitnici :  

  1. Gita Maraković - 8 godina - Rešetari
  2. Marta Vukovac - 11 godina - Adžamovci
  3. Lara Špehar - 5,5 godina – Rešetari

Društvo naša djeca Rešetari se zahvalilo Tvornici kože Psunj u Rešetarima koja je osigurala financijska sredstva za 2 bicikla te Općini Rešetari na pokroviteljstvu i dugogodišnjoj podršci u realizaciji ovog projekta.

Dok su na vatrogasnom poligonu mladeži dobitnici medalja:

3-6 godina

  1. mjesto - Moćan Marin - zlatna medalja
  2. mjesto - Bartolović Marta - srebrna medalja
  3. mjesto - Hodak Lucija - brončana medalja

 

6-12 godina

  1. mjesto - Gubić Luka - zlatna medalja
  2. mjesto - Milak Anja - srebrna medalja
  3. mjesto - Wolf Roko - brončana medalja

Bila je to prilika da se, nakon obiteljskog ručka, na degustaciji i druženju, okupe mali i veliki, jer cilj ove aktivnosti je i boravak na otvorenom i zajedničko druženje kako mladih, tako i starijih.

 

,

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...