za baner video

 

Kontrola plodnosti tla: Općina Rešetari i županija Brodsko-posavska potpisale sporazum o zajedničkoj provedbi projekta

Općina Rešetari u suradnji s Brodsko-posavskom županijom nastavlja s projektom kontrole plodnosti tla za područje općine Rešetari. Brodsko-posavska županija potpisala je novi sporazum o nastavku provedbe projekta s Regionalnim Centrom za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije za 2022. godinu radi praćenja stanja poljoprivrednog zemljišta uz preporuke i smanjenja ekološkog opterećenja okoliša.

Trošak jedne analize je 390,00 kn s PDV-om, što obuhvaća uzimanje uzoraka i podataka na terenu, analizu tla, interpretaciju rezultata i ustrojavanje baze podataka o stanju plodnosti tla, a trošak analize osigurava:  - Brodsko-posavska županija 50% ili 195,00 kn po uzorku
                                 – Općina Rešetari 30% ili 117,00 kn po uzorku
                                 – krajnji korisnik 20% ili 78,00 kn po uzorku.

Za prijavu treba popuniti priloženi obrazac  i donijeti  osobno u Općini Rešetari, V. Nazora 30, Rešetari koja će popunjeno poslati u Regionalni Centar za biotehnološka istraživanja i razvoj.

Ovim projektom poljoprivrednici mogu vrlo povoljno i kvalitetno obaviti kemijsku analizu plodnosti tla, odnosno uzorka zemlje sa svog poljoprivrednog gospodarstva.

 

Obrazac_o_uzimanju_uzoraka_za_analizu_tla_2022._godina

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...