za baner video

 

Novo dječje igralište u Adžamovcima

6U tijeku su radovi postavljanja 8 igrala i gumene antistres podloge u prostoru područnog odjela Dječjeg vrtića Čarobni svijet u Adžamovcima.

Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg ureda za demografiju i mlade iz Programa podrške poboljšanja materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima.

Vrijednost projekta je 118.720,00 kn, a iznos sufinanciranja Središnjeg ureda za demografiju i mlade 63.700,00 kn. Izvođač radova je L. L. D. d.o.o. za promet i usluge iz Vinkovaca.

„Realizacijom projekta nabavljena je fiksna oprema kojom se prostor Dječjeg vrtića opremio suvremenom opremom koja je sigurna za djecu koja će se njome koristiti. Prostor područnog odjela Dječjeg vrtića Čarobni svijet bogatiji je za šesterostruki drveni pješčanik za djecu, njihalicu za djecu, kombiniranu spravu za djecu, klackalicu na dvije opruge, ljuljačku za djecu, dvostruku ljuljačka za djecu, povišeni vrtuljak za djecu, gimnastički zid od 5 elemenata, zid za penjanje za švedske ljestve i dvostruke švedske ljestve te gumenu antistres podlogu.

Realizacijom projekta poboljšani su materijalni uvjeti u Dječjem vrtiću te se ojačala socijalna kohezija i održivi razvoj. Doprinijelo se ublažavanju postojeće regionalne nejednakosti vrtića i imamo moderno opremljen i siguran prostor za djecu“ – istaknuo je načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga i dodao da će Općina Rešetari i dalje pomagati u radu Dječjeg vrtića Čarobni svijet u Rešetarima.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...