DODJELA VATROGASNOG VOZILA ZA DVD REŠETARI

lfaalt 1 6Dana 10. ožujka 2022. godine 5 članova DVD-a Rešetari na čelu sa Zapovjednikom DVD-a Stjepanom Marinovićem i Predsjednicom Općinskog vijeća Općine Rešetari Milkom Perković otputovali su u grad Kitzbuhel (pokrajina Tirol u Austriji) na dodjelu još jednog opremljenog vatrogasnog vozila MAN.

Ova hvalevrijedna donacija dobrovoljnih vatrogasaca grada Kitzbuhela uručena je od strane gradonačelnika Kitzbuhela gospodina Klaussa Winklera i vatrogasnog zapovjednika pokrajine Tirol gospodina Huberta Ritter. Ključeve vatrogasnog vozila predao je zapovjednik vatrogasne postrojbe gosp. Alois Schmidinger u ruke zapovjednika DVD Rešetari Stjepanu Marinoviću te zaželio da sigurno putuju na vježbe i misije koje se očekuju od DVD Rešetari.

Prilikom primopredaje vozila Predsjednica općinskog vijeća Milka Perković zahvalila se na vrijednoj donaciji gradonačelniku gosp. Klauss Winkleru i svim vatrogascima DVD Kitzbuhela, te ih pozvala da nastavimo daljnju suradnju i u što skorije vrijeme da se ponovno vidimo u našoj općini Rešetari. Članovi DVD Rešetari sa predsjednicom vijeća Milkom Perković sretno su stigli kući gdje su ih s nestrpljenjem čekali njihovi članovi društva.

DVD Rešetari ovim putem se zahvaljuje načelniku Zlatku Agi na velikoj pomoći koju nam pruža u radu društva kako bi društvo bilo što opremljenije i kvalitetnije moglo izlaziti na intervencije i djelovati prema potrebama u danom trenutku.

 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...