Održana redovna 66. izvještajna skupština DVD-a Gunjavci

11U subotu 26. veljače 2022. godine održana je 66. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gunjavci. Skupštini su nazočili sami članovi DVD-a Gunjavci, DVD-i Donja Bebrina, Godinjak, Baćin-Dol, Bodovaljci, Vrbje, Rešetari, VZO Rešetari, predstavnici udruga iz Gunjavaca, NK „Slavonac“ Gunjavci- Drežnik, Lovačka udruga Kuna- Zlatica, predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković, te načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

Predsjednik DVD-a Gunjavci Branimir Mikolčević otvorio je skupštinu uz dnevni red od 12. točaka. Izvješće o radu društva za 2021. godinu, kao i prijedlog plana rada za 2022. godinu podnio je zapovjednik društva Matija Penava. Blagajnik Ivan Dautović podnio je izvješće o ostvarenom planu prihoda i rashoda za 2021. godinu, a ujedno i prijedlog plana prihoda i rashoda za 2022. godinu. Sve točke su jednoglasno usvojeno.

Svi gosti pohvalili su rad društva i napore koji su dali voditelji društva te je društvo bogatije za 10 vatrogasaca sa položenim ispitom. Svi gosti su se obratili domaćinima sa zahvalom što su pozvani na radnu skupštinu te su zaželjeli daljnju suradnju na svim aktivnostima. Članove DVD-a Gunjavci posebno je obradovala donacija DVD-a Donja Bebrina na uručenom ugovoru po donaciji vatrogasnog vozila marke Ford sa 1000l zapremnine vode za manje intervencije. Ugovor DVD-u Gunjavci uručio je predsjednik DVD-a Donja Beberina Tomislav Čizmić te zaželio da vozilo bude u što manjoj upotrebi što bi značilo da ne bude požara.

U obraćanju predstavnika Općine predsjednica Općinskog vijeća i načelnik su izrazili dobru suradnju sa DVD-om Gunjavci te je načelnik potaknuo članove da su angažirani da se društvo u ljudskom ali i materijalnom smislu obnovi i započne nova faza rada, kao prateće društvo DVD-a Rešetari. Načelnik je iznio plan izgradnje novih vatrogasnih prostora za vozila u idućem periodu.

 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...