za baner video

 

Produženje roka za dostavu prijedloga javnih potreba u društvenim djelatnostima Općine Rešetari

1Temeljem zahtjeva udruga za produženjem roka za dostavu prijedloga po Pozivu za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima Općine Rešetari koji je objavljen 13. listopada 2014. godine, s rokom dostave 31. listopada 2014. godine, isti se Odlukom načelnika Općine Rešetari produžava do 10. studenog 2014. godine.
Općina Rešetari objavila je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima Općine Rešetari za 2015. godinu.

Javne potrebe u društvenim djelatnostima Općine Rešetari za 2015. godinu su javne potrebe u kulturi, športu, socijalnoj skrbi i ostalim društvenim djelatnostima. Javne potrebe u društvenim djelatnostima za koje se sredstva osiguravaju iz proračuna Općine Rešetari su djelatnosti i poslovi, programi, akcije i manifestacije od interesa za Općinu Rešetari, a koje Općina programom utvrdi kao svoje javne potrebe, kao i one koje su utvrđene posebnim zakonom.

Uz obrazložene prijedloge, predlagatelji trebaju za program obvezno dostaviti podatke na posebnoj prijavnici koju mogu dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Rešetari ili na službenoj web stranici Općine Rešetari www.resetari.hr

Prijedloge programa, pripremljene u skladu sa sadržajem ovog poziva predlagači dostavljaju na adresu: OPĆINA REŠETARI, JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL, Ul. Vladimira Nazora 30, Rešetari Prijedlozi se mogu slati od dana objave Poziva do zaključno 31. listopada 2014. godine.


wordPoziv javne potrebe za udruge

word Prijavnica javne potrebe za udruge

wordOBRAZAC financijski plan za udruge

wordDodatni podaci potrebni za sportske klubove
Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...