za baner video

 

Usvojen proračun Općine Rešetari „ težak“ preko 44 milijuna kuna

zgrada opcine 2021logoNa posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Rešetari usvojen je prijedlog proračuna za 2022. godinu koji iznosi 44.314.071,00 kuna, manji za 2 milijuna kuna od prošlogodišnjeg.

Ovako „težak“ proračun, naglašava načelnik općine Zlatko Aga, prvenstveno je zbog planiranja najvećih iznosa za projekte iz Europskih fondova i kapitalnih projekata. Općina Rešetari priprema za promjenu nekoliko projekata od Poduzetničke zone do Sportsko-društvenog centra , Projekta „Mladi za mlade“ , Gospodarsko-poljoprivrednog inkubatora pa do izgradnje nove ulice u Rešetarima između ulice K. P. Krešimira i V. Nazora kao i niza drugih planiranih kapitalnih i razvojnih programa.

Vrijedi istaknuti kako su gotovo sve točke na sjednici usvojene jednoglasno, a među njima i rebalans proračuna za godinu na izmaku.

Na sjednici je donijeta i nova ekonomska cijena dječjeg vrtića sa naznakom da do povećanja participacije neće doći od strane roditelja već će istu platiti Općina Rešetari. Na kraju sjednice načelnik Općine Rešetari zahvalio se svim vijećnicima na potpori i suradnji i pozvao sve da prione poslu kojim žele unaprijediti našu Općinu i zaželio svima sretne blagdane i novu 2022. godinu kao i svim mještanima.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...