za baner video

 

Održana posljednja sjednica Općinskog vijeća Općine Rešetari u mandatu 2017. – 2021.

sjednica1Dvadesetpetom sjednicom, održanoj u Općinskoj vijećnici u utorak 13. travnja, Općinsko vijeće zaključilo je svoj rad u mandatu 2017. – 2021. godine.

U radnom dijelu sjednice održan je aktualni sat na kojemu je načelnik Zlatko Aga odgovorio na cijeli niz pitanja koja su postavili vijećnici po aktualnim pitanjima. U nastavku su vijećnici prihvatili zapisnik s prethodne sjenice te donijeli odluku o imenovanju novih 15 ulica u mjestu Rešetari, kao i niz odluka o izmjenama Statuta i drugih akata Dječjeg Vrtića Čarobni svijet u Rešetarima kako bi se prišlo otvaranju i dobivanju dozvole za rad novog objekta vrtića.

Sjednicu je vodio zamjenik predsjednice općinskog vijeća Branko Babić, budući da je predsjednica gospođa Milka Perković zbog bolesti bila odsutna.

Vijećnicima se obratio načelnik općine Zlatko Aga: „Zahvaljujem vam na konstruktivnoj suradnji tijekom prethodnih godina te na razini rasprava koje su osigurale rad Općinskog vijeća Općine Rešetari na višoj kvalitetnijoj razini. Unatoč različitim razmišljanjima i pristupima načina rješavanja pojedine problematike, smatram da je u svim bitnim stvarima postignut koncensus te da je Općinsko vijeće izglasalo kvalitetne proračune koji su omogućili realizaciju projekata važnih za boljitak svih građana i značajni razvitak naših svih naselja. Oporba (HDZ i HSS) izglasala je vladajućima (HSLS-u) gotovo sve predložene odluke i sa time potvrdili kvalitetu rada vladajućih kao i načelniku Općine“.

Načelnik se zahvalio oporbi na povjerenju te pozvao na daljnju suradnju nakon predstojećih lokalnih izbora. Također se zahvalio i cijelom Jedinstvenom upravnom odjelu na praćenju rada Vijeća, kao i pripremi materijala za sjednice te svima poželio sreće i zdravlja u nadolazećem periodu.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...