za baner video

 

Odluka Stožera civilne zaštite Brodsko- posavske županije - Utakmica bez gledatelja 06. rujna 2020 godine

stozer-nk-slavonacStožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije na temelju epidemioloških preporuka Zavoda za javno zdravstvo donijelo je novu mjeru sa svrhom zaštite gledatelja, klubova, igrača i natjecatelja. Uzimajući u obzir novonastale okolnosti u pogledu epidemije koronavirusa SARS- COV- 19 te sve većeg broja zaraženih na dnevnoj bazi u zadnjih 15 dana, donijeli su odluku da će sve utakmice u natjecanju pod ingerencijom Županijskog nogometnog saveza i novogradiškog nogometnog središta 6. rujna 2020. godine biti odigrane bez gledatelja.

Utakmicama će moći pristupiti samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe klubova, predstavnici sudaca i delegata, službe nogometnih središta, tehničko osoblje i mogući predstavnici medija, uz sve uobičajene mjere za organizaciju utakmice. Što znači da u domaćoj utakmici 1. ŽNL BPŽ ZAPAD u Gunjavcima protiv „GRANIČARA" iz Laza, „SLAVONAC" Gunjavci- Drežnik igrati će bez gledatelja.

Ovakvu mjeru Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije najavljuje da će već u utorak promijeniti, dok nacionalni stožer bude zasjedao 7. rujna te će se utakmica 1. ŽNL BPŽ ZAPAD moći igrati pred gledateljima uz epidemiološke mjere, preporuke i zaštite.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...