za baner video

 

Općini odobrena financijska sredstva za obnovu obiteljskih kuća

kuca-2Proteklih dana Općina Rešetari zaprimila je Odluku od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost o odobrenim financijskim sredstvima za neposredno sufinanciranje Programa povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama koji se odnosi na ugradnju/zamjenu vanjske stolarije i uređenja fasada.

Pojedini korisnik može ostvariti sufinanciranje u iznosu 65% prihvatljivih troškova tj. u maksimalnom iznosu od 48.750,00 kn, od čega Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira 60%, a Općina Rešetari 5% troškova.

Program energetske obnove obiteljskih kuća provodi se kroz Fond u suradnji sa županijama, gradovima i općinama. Uz značajan udio bespovratnih sredstava koje građani mogu dobiti, pojednostavljena je i procedura za prijave. Kroz program energetske obnove obiteljskih kuća poboljšati će se uvjeti života, smanjiti troškovi za energiju i pritom će se osigurati posao brojnim obrtnicima i tvrtkama.

Općina Rešetari u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u sljedećem razdoblju provest će natječaj za sufinanciranje obnove stambenih zgrada (privatnih kuća).

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...