za baner video

 

Načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga obišao gradilišta

P1080851 KopirajNačelnik Općine Rešetari Zlatko Aga obišao je gradilišta na kojima su u tijeku radovi. Obišao je izgradnju obilaznice na kojoj se asfaltira 1200 m asfaltnog habajućeg sloja, te radove na izgradnji kružnog toka na cesti D 51 i spoju nove obilazne ceste uz poduzetničku zonu Rešetari, kao i početak izgradnje poljske ceste uz novoizgrađenu državnu cestu Rešetari – Nova Gradiška.

Uz predstavnike HEP-a i izvoditelja radova ''Dalekovod'' d.o.o. kao i nadzornog inženjera obišli su radove na izmještanju dijela 35 kv dalekovoda Batrina – Nova Gradiška u Adžamovcima i Brđanima tj. betonaži i montaži rešetkastih stupova.

Također uz izvođača radova ''Georad'' d.o.o. iz Zagreba u Zapolju obišli su postavljanje sekundarne vodoopskrbne mreže Zapolje – Godinjak.

 

Porazgovaralo se s voditeljima gradilišta o problematici u izgradnji, a isti su se upoznali sa svim detaljima oko izvođenja radova kao i onih koji slijede. Obilazeći gradilišta načelnik Aga izrazio je zadovoljstvo napretkom radova.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...