za baner video

 

Načelnici općina Rešetari i Kanfanar pomažu načelniku općine Gunja

P1080722 KopirajNačelnik Općine Rešetari Zlatko Aga i načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman jučer su dopremili kamion hrane stanovnicima općine Gunja, te su posjetili načelnika Općine Gunja Hrvoja Lucića kao i mještane koji su se mogli vratiti svojim kućama u Gunji, mnoge volontere iz cijele Hrvatske i vatrogasna društva koja rade na sanaciji šteta u nedavno potpuno potopljenom selu Gunja, na krajnjem istoku županjske Posavine.

Načelnik općine Gunja tom prilikom je pokazao nastale štete nedavne katastrofe te se zahvalio mještanima općine Rešetari i Kanfanar na pomoći u teškim trenutcima.

Stanovnici općine Rešetari prije desetak dana otpremili su šleper pun stvari, hrane, vode i higijenskih potrepština, prikupljenih u humanitarnoj akciji za stradala područja.
Načelnici općina dogovorili su i daljnju suradnju u pomoći ugroženom kraju, kroz dolazak volontera i vatrogasnih društava kao i pomoći stanovnicima u povratku svojim kućama kroz sve vidove potreba.

Da je tuga velika u ovome području opustošenom od poplava, potvrdili su i pripadnici OSRH, kao i general Siniša Jurković sa suradnicima, kojega su posjetili načelnici općina u kriznom stožeru.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...