za baner video

 

Natječaj Općine Rešetari za financiranje programa, projekata i javnih potreba sredstvima proračuna Općine Rešetari

opcina-zgrada-novaOpćina Rešetari temeljem zakonskih odredbi i drugih propisa raspisuje natječaj za dostavu programa, projekata i javnih potreba koji se financiranju iz sredstava proračuna Općine.

Cilj raspisivanja natječaja je povećati učinkovitost i sposobnost organizacija civilnog društva za preuzimanje veće uloge i odgovornosti kojima se zadovoljavaju potrebe korisnika i potrebe Općine Rešetari kao zajednice u cjelini.

Financijska podrška dodijelit će se za provedbu aktivnosti od interesa za opće dobro kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškom i planskom dokumentacijom Općine Rešetari.

Podnositelj prijave može ostvariti pravo na korištenje podrške Općine Rešetari za programa rada ili projekta s rokom provedbe do 31. prosinca 2018. godine.

Aktivnosti od interesa za opće dobro i aktivnosti koje doprinose zadovoljavanju potreba i koje podižu kvalitetu života građana Općine Rešetari i šireg okruženja.

U proračunu Općine Rešetari predviđena su sredstva za sufinanciranje različitih programa, projekata i javnih potreba u 2018. godine u ukupnom iznosu od 375.000,00 kuna.

Odluka načelnika o raspisivanju natječaja- ovdje

 Natječajna dokumentacijarar

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...