Izgradnja priključaka za sva domaćinstva na vodovod i kanalizaciju u Rešetarima

1 7Provedbom izgradnje projekta aglomeracije Nova Gradiška-Cernik-Rešetari sufinancirane EU sredstvima iz fondova Europske unije kroz operativni program „Zaštita okoliša 2014-2020", započeta je izgradnja kućnih priključaka vodoopskrbe i vodoodvodnje u naselju Rešetari za sve koji nisu priključeni na komunalnu infrastrukturu,a koja je izgrađena prethodnih godina i financirana sredstvima općine, Hrvatskih voda i sufinanciranjem samih mještana naselja Rešetari.

Plan je da se ugradnja priključaka za sva domaćinstva u Rešetarima izgrade do početka ožujka 2018. godine, ukoliko vremenski uvjeti dozvole da se građevinski radovi mogu izvoditi.

Od 794 domaćinstva u Rešetarima, izgradnjom kućnih priključaka kroz program provedbe izgradnje aglomeracije izgraditi će se cca 450 priključaka vodoopskrbe i isto toliko priključaka vodoodvodnje. Vrijednost radova iznosit će više od 4 milijuna kuna.

Radove izvodi tvrtka KOMING d.o.o. iz Koprivnice.

Za naglasiti je da će se do kraja godine završiti i izgradnja priključaka vodoopskrbe u naselju Bukovica, a izgradnjom kolektorske mreže kanalizacije izgrađeni su i priključci vodoodvodnje za 45 kućanstava.

jpgFOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...