Načelnik Aga obišao mjesta radova u tijeku: Završava se sanacija i izgradnja novih nerazvrstanih i županijskih cesta u Drežniku

1 23U Općini Rešetari radovi ne staju. Nakon provedenih radova tijekom ljetnih i jesenskih mjeseci na izgradnji kanalizacije i priključaka za istu, te priključaka za vodoopskrbu u selu Drežnik, započela je sanacija i izgradnja cesta u selu Drežnik gdje su radovi u punom jeku. Isti bi trebali završiti do 20.12.2017. godine.

U potpunosti se obnavlja i gradi 7000 m2 novih cesta, što oko samoga trga u selu, tako i oštećenih nerazvrstanih i županijskih cesta.

Za napomenuti je i da se uređuje otvorena kanalska mreža, koja je bila oštećena kroz radove i ulazi u dvorišta domaćinstava.

Ovim radovima sanacije i izgradnje cesta kroz EU projekt, sustav odvodnje sela Drežnik priprema se za tehnički pregled i početak korištenja komunalne infrastrukture od samih mještana.

Za naglasiti je da su ukupna ulaganja u selo Drežnik ovim projektom nešto viša od 6,5 milijuna kuna. Investicijski trošak sustava javne odvodnje u selu Drežnik po stanovniku je 15.187,00 kn/st, a otpadne vode sela Drežnik treba transportirati 13 km do (UPOV-a) uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

jpg  FOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...