Općina Rešetari donirala školu nogometa NK Budućnosti Rešetari

1 3Nogometni klub Budućnost iz Rešetara i Općina Rešetari potpisali su ugovor o donaciji, koja je iskorištena za kupnju opreme za sve uzraste škole nogometa NK Budućnosti.

Radi se o donaciji vrijednoj 10.000,00 kn.

„Moram istaknuti da je veliki ponos prisutan da ispred kluba imam priliku zahvaliti Općini Rešetari na ovoj donaciji. Ovo je primjer transparentnog poslovanja i ulaganja u budućnost. Veliko zadovoljstvo je što je općina prepoznala i prati ovakve projekte i što nam pomaže u radu s najmlađima", rekao je predsjednik NK Budućnosti Mijo Matanović.

„NK Budućnost iz Rešetara je posljednjih godina više od nogometa. Svi smo svjesni toga. Pozitivna priča razvija se u radu uprave i svih trenera u 8 selekcija, i što je najbitnije, ovdje se uz djecu okupljaju i roditelji koji prate svoje najmlađe što je za svaku pohvalu, pa za naglasiti je da općina nešto što je pozitivno mora podržati u radu. Posebno mi je drago da možemo pomoći mladima. Znam što znači kada mladi imaju mogućnosti da treniraju i stvaraju timski duh. To im i kasnije puno znači u razvoju i u budućnosti im otvara razne mogućnosti. Ovom donacijom koju će koristiti najmlađi nogometaši, vjerujemo da će im dati motivaciju da ostvaruju još bolje rezultate", rekao je načelnik općine Zlatko Aga, te je izvršio primopredaju donacije opreme upravi NK Budućnosti iz Rešetara.

1 2

1 3

1 4

1 12

1 1

1 6

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...