Obiteljska Biciklijada 2017.

bicresOBAVIJEST ZA SVE STANOVNIKE OPĆINE REŠETARI I ŠIRE
Obilježavanje Europskog tjedna sporta/inicijator Europska komisija za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti/tema kampanje „#BudiAktivan"

OKUPLJANJE NA DVIJE LOKACIJE
1. Ispred crkve u Drežniku
2. Ispred doma u Adžamovcima

START U ISTO VRIJEME S OBJE LOKACIJE
15:00h

CILJ BICIKLIJADE: obiteljsko druženje ispred Doma u Gunjavcima

TEMPO: Umjeren (10-20km/h)

PLAN PUTA: biciklisti će se kretati iz dva smjera, iz Adžamovaca i iz Drežnika, susret i druženje je na pola puta ispred Doma u Gunjavcima

ZAVRŠETAK DOGAĐAJA: oko 17:00h

REDARI: mjesni odbori Adžamovci, Gunjavci, Drežnik, vatrogasci i drugi volonteri

ORGANIZATOR: Društvo „Naša djeca" Rešetari

PARTNERI: Policijska postaja Nova Gradiška, AMC Nova Gradiška, Biciklistički klub Psunj Nova Gradiška

POKROVITELJ: Općina Rešetari

VAŽNO!!


Molimo sve sudionike da koriste zaštitnu kacigu. Sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost te su dužni poštovati prometna pravila i propise. Svi sudionici Biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju.

ZAŠTO BAŠ "OBITELJSKA BICIKLIJADA"?
Obiteljska biciklijada zamišljena je kao obiteljsko druženje i vožnja roditelja i njihove djece povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta čiji je inicijator Europska komisija za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Glavna tema kampanje je „#BeActive" ili „#BudiAktivan".

Organizatori su za sve sudionike pripremili vodu, obrok i piće po završetku i naravno, ugodno druženje u prijateljskom ozračju, a sve u svrhu promocije predivnog krajolika općine Rešetari te osvještavanja građana na važnost bavljenja sportom.

Naglasak se stavlja na najmlađe i njihovo uključivanje u sport i zdrav način života, a sukladno tome uključivanje istih u promet u kojem je potrebno poštovati određena pravila. Na ovaj način će se barem malo osvijestiti i ostale sudionike u prometu na povećani oprez za bicikliste u prometu, posebice najmlađe.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...