Oduševljenje “Crvenkapicom i Vučkom” u Rešetarima

crvenkapicaU Društvenom domu Rešetari, povodom Dana općine održana je lutkarsko-dramska predstava "Crvenkapica i Vučko". Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda, uprizorila je urbanu parodiju poznatog dječjeg klasika Crvenkapice.

Ideja redatelja Ankice i Željka Čavčića je bila prenijeti poznatu bajku u moderno i urbano ruho, te tako ju dodatno približiti mlađim gledateljima. Naslovne uloge su odigrali Valentina Srnojević kao Crvenkapica, Bruno Brinzej kao Vučko, Darija Vlajnić kao Baka i Pudlica Fifi, te Matej Safundžić kao Lovac Luka. Kazališna družina ima za cilj približiti kazalište djeci ruralnih područja i oživjeti lokalne mjesne dvorane kroz projekt Kazalište u mojem mjestu.

Dvorana Društvenog doma je odzvanjala smijehom najmlađih, a tražila se i stolica više. Održavanje ovog kulturnog događaja u Rešetarima potpomogla je Općina s načelnikom Zlatkom Agom, kao i Društvo Naša djeca Rešetari. Veliki interes kao i gromoglasni pljesak po završetku predstave, pokazali su da je najmlađa publika željna budućih kazališnih predstava.
Izvor: www.radiong.hr

FOTO...

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...