Dan Općine Rešetari – „Djeca u općini i općina za djecu“, program za djecu Općine Rešetari

dndDruštvo „Naša djeca" Rešetari uključuje se u ovogodišnju organizaciju Dana općine te tako raznim sadržajima taj dan želi približiti i najmlađim stanovnicima Općine Rešetari.

Za mlađu populaciju djece koja nisu uključena u program školovanja i djecu osnovnoškolskog uzrasta dan uoči Svečane sjednice organiziramo kazališnu predstavu.

A za učenike od 5. do 8. razreda Osnovne škole Ante Starčevića Rešetari i Osnovne škole „Vladimir Nazor" Adžamovci fotografski natječaj na temu „Ispričaj priču fotografijom". Natječaj je natjecateljsko – izložbenog karaktera. Za dvadeset najuspješnijih fotografija na svečanoj sjednici bit će pripremljena izložba, a tri rada nagrađena vrijednim nagradama (mobitel, prijenosni punjač za mobitel i slušalice).

Isto tako u prijavi je projekt Mladi – snaga zajednice, Solar WI-FI Corner Rešetari na natječaj koji je raspisao HEP te se nadamo pozitivnom ishodu za mlade stanovnike Rešetara. Svi koji svoje slobodno vrijeme provode u središtu Rešetara moći će bezbrižno koristiti svoje pametne telefone.

PLAN AKTIVNOSTI


ČETVRTAK, 4. svibnja

U 18 sati Mala sjednica „Neka se i nas nešto pita" – sjednica na kojoj će učenici predstavnici u školskim vijećima sudjelovati na sjednici zajedno s predstavnicima dosadašnjeg Općinskog vijeća i načelnikom općine te se o svim svojim pitanjima, nedoumicama i željama javno izjasniti.

U 19 sati u Društvenom domu u Rešetarima ugostiti ćemo Kazališnu družinu Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda koji će nam izvesti predstavu Crvenkapica i Vučko.
Kazališna predstava održati će se pod pokroviteljstvom Općine Rešetari te je besplatna za svu djecu.
Ova umjetnička organizacija ima za cilj približiti kazalište djeci ruralnih područja kroz projekt Kazalište u mom mjestu koji je prepoznat i od Brodsko – posavske županije. Prvotno je u realizaciju bilo uključeno svega 7,8 općina s područja Brodsko – posavske županije, a sada se broj općina povećava i širi diljem županije.

PETAK, 5. svibnja

Na svečanoj sjednici Dana općine Rešetari moći će se pogledati izložba učeničkih fotografskih radova.
Bit će dodijeljene nagrade za najbolju fotografiju.
Te će se dodijeliti priznanja učenicima Osnovne škole Ante Starčevića Rešetari i Osnovne škole „Vladimir Nazor" Adžamovci koji su svoje sposobnosti iskazali na školskim natjecanjima.

Izuzetno smo ponosni na svu našu djecu koja postižu zavidne rezultate na školskim, ali isto tako i na izvanškolskim, klupskim i pojedinačnim natjecanjima te im čestitamo na tome i upućujemo veliko priznanje za promociju općine.
DND Rešetari

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...