U prijateljskoj atmosferi održana zadnja sjednica Općinskog vijeća Općine Rešetari u mandatu 2013.-2017.

OVZSU srijedu 12. travnja 2017. godine vijećnici Općinskog vijeća Općine Rešetari održali su svoju 22. i ujedno posljednju sjednicu u tekućem mandatu 2013. – 2017. Tom su prilikom donijeli Odluku o prvom rebalansu proračuna Općine Rešetari za 2017. godinu, Odluku o smjernicama za organizaciju i razvoj civilne zaštite za područje općine u razdoblju 2017.-2019. godine i Odluku o kandidiranju projekta uređenja i adaptacije mjesnog doma u Adžamovcima, što je preduvjet, kako bi navedeni projekt Općina mogla kandidirati na Mjeru 7.4.1. EU fonda za ruralni razvoj.

Vijećnici su jednoglasno podržali i predložili prijedloge za dodjelu priznanja Općine Rešetari za 2017. godinu, koja će zaslužnim pojedincima, tvrtkama i udrugama biti dodijeljena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u povodu Dana općine.

Na završetku sjednice predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Moćan uputio je zahvalu svim vijećnicima na kontinuiranom radu tijekom prethodne četiri godine. Zahvalu je uputio i Jedinstvenom upravnom odijelu i načelniku koji pripremaju materijale i odluke , te ujedno na sjednicama odgovaraju na pitanja, pružaju pojašnjenja i kontinuirano su pomagali radu Općinskog vijeća.

Zahvalu vijećnicima uputio je i načelnik Zlatko Aga.

„Zahvaljujem svima na suradnji, to više što smo u zadnje četiri godine donijeli puno kvalitetnih odluka u interesu svih građana. U ovom mandatu provedeni su ili su u tijeku povijesni projekti od vitalnog značaja za budućnost ovog kraja. Pred nama su novi izbori i svima onima koji će u njima sudjelovati želim fer, sportsku i korektnu borbu, nadam se ne prljavu i nekorektnu. Želim svima dobre rezultate i nadam se da će novi saziv Općinskog vijeća biti barem približno konstruktivan i kvalitetan kao ovaj", poručio je načelnik Aga.

Četverogodišnji rad Općinskog vijeća na kraju je zabilježen fotografijama saziva 2013.-2017. s načelnikom općine, te neformalnim i prijateljskim druženjem i razgovorom uz domjenak.

jpgFOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...