za baner video

 

PROJEKT KANALIZACIJSKOG SUSTAVA

P1010120NASTAVAK POTPISIVANJA UGOVORA O PRAVU SLUŽNOSTI ZA PROJEKT KANALIZACIJSKOG SUSTAVA OPĆINE REŠETARI ZA NASELJE DREŽNIK

- Obavijest vlasnicima

Obavještavamo Vas da će se dana 28. ožujka 2014. godine (petak) u vremenu od 14 do 17 sati potpisivati ugovori o pravu služnosti za projekt kanalizacijskog sustava Općine Rešetari za naselje Drežnik. Potpisivanje ugovora održat će se u prostorijama Društvenog doma Drežnik, a potpisivanju će nazočiti predstavnici Općine Rešetari, predstavnici Slavče d.o.o. i javni bilježnik.

Plan izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda za vaše naselje prihvaćen je od strane Hrvatskih Voda i Vlade Republike Hrvatske te će se financirati kroz programe fondova Europske unije. Iz tog razloga potrebno je izraditi jasne imovinsko-pravne odnose na zemljištu koja su obuhvaćena planom gradnje i projektom kanalizacije na privatnom vlasništvu.

 

Tijekom predstavljanja izloženog projekta vlasnici zemljišta preko kojih prelazi trasa navedenog projekta, moraju potpisati ugovor o osnivanju prava služnosti te su obavezni sa sobom donijeti osobnu iskaznicu i OIB radi provjere podataka. Važno je napomenuti kako vlasnici zemljišta nemaju nikakvih troškova, jer sve troškove vezane za potpisivanje ugovora o pravu služnosti snosi tvrtka Slavča d.o.o.

Kako je projekt odvodnje od posebne važnosti za sve mještane vašega naselja, te je isti u završnoj pripremi za predaju dokumentacije za implementaciju provedbe javne nabave, dužni smo iskazati da će obuhvatom skore izgradnje svi mještani naselja obuhvaćenih ovim projektom (Bukovica, dio Rešetara, Drežnik, Gunjavci, Adžamovci i Brđani) dobiti besplatne priključke za svoja domaćinstva kroz financiranje iz fondova Europske unije.

Molimo sve vlasnike katastarskih čestica koji su dobili poziv od tvrtke Slavča d.o.o. da se odazovu pozivu i u naznačeno vrijeme prisustvuju potpisivanju ugovora. Obavijest o potpisivanju ugovora za ostala naselja (Gunjavci, Adžamovci i Brđani) biti će na vrijeme objavljen na stranicama općine.

Načelnik:
Zlatko Aga, v.r.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...