Obavijest o pripremi Proračuna Općine Rešetari za 2016. godinu

zgrada-opcineObavještavamo sve mještane Općine Rešetari da je u tijeku priprema Proračuna Općine Rešetari za 2016. godinu zajedno sa projekcijom za 2017. i 2018. godinu.

Radi sagledavanja komunalne problematike na području Općine Rešetari, pozivamo sve mještane da u razdoblju do 30. studenog 2015. godine dostave Općini Rešetari zahtjeve vezane za komunalnu problematiku na temelju kojih će Općinski načelnik i predstavnici općinske uprave izaći na teren i utvrditi prioritete koje će se sagledati u pripremi Proračuna Općine Rešetari za 2016. godinu.

U zahtjevu je potrebno, između ostalog što konkretnije opisati problem i lokaciju na kojoj je problem uočen, te kontakt podnositelja zahtjeva (mobitel, telefon, e-mail i dr.).

Ostali prijedlozi za financiranje iz proračuna za naredno razdoblje, vezano za djelokrug rada Općine Rešetari, osim financiranja udruga, također se dostavljaju zaključno s 30. studeni 2015. godine.

Zahtjevi se mogu dostaviti osobno u pisarnicu Općine Rešetari u uredovno vrijeme, poštom na adresu: Općina Rešetari, V. Nazora 30, Nova Gradiška ili elektroničkom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

wordObrazac za prijavu komunalne problematike

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...