za baner video

 

JAVNA RASPRAVA O NACRTU PRIJEDLOGA ODLUKE O SOCIJALNOJ SKRBI OPĆINE REŠETARI

opcina-zgrada-novaOpćina Rešetari otvorila je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u cilju upoznavanja javnosti s Nacrtom prijedloga nove Odluke o socijalnoj skrbi Općine Rešetari te dobivanju mišljenja, primjedbi i prijedloga od strane građana, ustanova, institucija i svih drugih predstavnika javnosti. Internetsko savjetovanje kao i javni uvid u Općini Rešetari traje do 05 kolovoza 2015. godine, pa je dotad sva mišljenja i prijedloge potrebno elektronskom poštom ili osobno u pisarnicu na zdanom Obrascu dostaviti na e-mail adresu Općine Rešetari; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nacrt prijedloga Odluke o socijalnoj skrbi i prateći obrazac objavljeni su na stranicama (www.resetari.hr), po Službenom objavom, kao i u tiskanom izdanju u Općini Rešetari.

U skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama, Općina će nakon provedenog savjetovanja o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama izvijestiti zainteresirane na svom web portalu, putem izvješća o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću.
PRILOZI

- Uvodna riječ-javna rasprava do kvalitetnijeg sustava

- Nacrt prijedloga Odluke o socijalnoj skrbi

- Obrazac sudjelovanja o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o socijalnoj skrbi Općine Rešetari

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...