UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA

zelene-povrsineKako se u općini Rešetari radi na svim područjima da bi se dosegnuli europski standardi, po tom principu je krenulo i ovogodišnje uređenje i prvi otkosi košenja zelenih površina i groblja općine Rešetari.

S ciljem racionalnog trošenja općinskog novca, ove godine, uz rad komunalnog pogona općine Rešetari, od kojih svi puno očekujemo, očekuje se i suradnja sa svim građanima općine, jer nam je izgled naše općine izuzeto važan. Uređenje zelenih površina je ogledalo opće brige za općinu i pokazatelj standarda.

Nakon prošlogodišnje vrlo vlažne godine u kojoj je utrošeno značajno više novca od očekivanog zbog intenzivnog rasta trave,očekuje se da bi ova godina mogla biti u prosjeku ostalih godina.

Cilj je svima da općina Rešetari bude primjereno uređena općina ugodna za život, pa stoga pozivamo sve da se pridržavaju Odluke o komunalnom redu, te surađuju po ukazanom.

Načelnik poziva sve mještane, a posebno one čije parcele graniče sa prometnicama i javnim površinama, da uređuju svoje parcele, sudjeluju u zajedničkom uređenju općine, ali i da na e-mail načOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prijavljuju eventualne propuste koji bi se mogli dogoditi pri uređenju javnih površina, groblja itd. kako bismo mogli pravovremeno reagirati.

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...