za baner video

 

OŠ „Ante Starčević“ obilježila Dan škole

U petak, 26. svibnja 2023. obilježen je Dan škole i 200-ta obljetnica rođenja Ante Starčevića. Učitelji škole, koji su nositelji ovogodišnjeg programa obilježavanja Dana škole, odlučili su se posvetiti temi Ante Starčević. Obljetnicu je obilježila izložba Život i djelo Ante Starčevića te održana svečana priredba u školskoj dvorani.

Sve prisutne pozdravio je ravnatelj Tihomir Batalo i poželio im srdačnu dobrodošlicu. Iskazao je zadovoljstvo radom svojih suradnika, učitelja i učenika koji su glavni razlog veselja kako ovoga tako i svakog dana provedenog u školskim klupama istaknuvši da zbog njih vrijedi neprestano raditi na razvoju školstva u Rešetarima.

Obilježavanju Dana škole prisustvovao je i načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga te predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković.

 „Sretan vam vaš Dan škole. Hvala vam na prikazanom sažetku svega što ste radili u proteklom periodu. Imamo razloga za sreću i ponos. Puno se toga napravilo i realiziralo. Vrata Općine su vam uvijek širom otvorena za pomoć kada budete trebali. Nastavimo našu dobru suradnju kakva je bila i do sada. Budite i dalje pronositelji Općine Rešetari kako na nacionalnoj razini tako i izvan Hrvatske.“ – istaknuo je općinski načelnik Zlatko Aga.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...