za baner video

 

Načelnik Općine Rešetari sastao se sa potpredsjednikom vlade i ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom

Danas 23. ožujka na inicijativu Općine Rešetari, načelnik Općine Zlatko Aga sastao se sa Tomom Medvedom, potpredsjednikom vlade i ministrom hrvatskih branitelja po pitanju rješavanja nekoliko bitnih problema Općine Rešetari –razgovaralo se o rješavanju imovinsko pravnih odnosa sa Republikom Hrvatskom, kao i o pitanju poljoprivrednika Općine Rešetari koji nisu više u Pravilniku o određivanju područja s prirodnim i ostalim ograničenjima te je tom prigodom načelnik Općine Rešetari uputio  poziv ministru hrvatskih branitelja da se odazove na osnivačku skupštinu Udruge hrvatskih branitelja Općine Rešetari- Domovini vjerni.

Odrađen je radni sastanak u kabinetu sa ministrom Tomom Medvedom i državnim tajnikom Darkom Nekić te je iskazana problematika uzeta u razmatranje uz pomoć resornog ministarstva.

Načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga upoznao je ministra i državnog tajnika sa statusom branitelja kao i sa braniteljima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom kao i sa problemima branitelja unutar Općine. Razgovaralo se i o nizu drugih bitnih tema, projektima i javnim pozivima koje Općina Rešetari želi provoditi.

Ministar hrvatskih branitelja je pozdravio svoje suborce kojih je bilo pet u Snagama policije Rakitje s područja Općine Rešetara i sve ostale branitelje te je obećao posjetiti Općinu.

U svrhu svih tema o kojima se razgovaralo ministar je zadužio svoja tijela za pomoć i realizaciju u navedenoj problematici.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...