za baner video

 

NK Slavonac Gunjavci- Drežnik se opremio kombi vozilom

Još jedna velika novost u nogometnom klubu „Slavonac“ Gunjavci- Drežnik. Za potrebe rada kluba nabavljeno je kombi vozilo, koje će se koristiti za prijevoz svih uzrasnih kategorija na utakmice i treninge, kao i na gostovanja diljem Brodsko- posavske županije i dalje.

Veliki je to iskorak sportskog ponosa ovoga kluba jer je ovo prvo kombi vozilo u 25- godišnjem djelovanju kluba.

Vrijednost kombija je oko 10.000,00 eura, a sredstava smo osigurali na više mjesta,  te djelom  donacije čovjeka koji je vozilo dovezao iz Njemačke- istaknuo je predsjednik kluba Vjekoslav Ruškan.

NK Slavonac broji više od 75 članova raspoređenih u tri natjecateljske kategorije te godišnje odigravaju preko 85 utakmica u svim kategorijama. Kombi vozilo uvelike će im pomoći u provođenju redovnih aktivnosti, olakšati odlaske na utakmice u operativnom i financijskom planu, smanjit će se troškovi gostovanja i olakšati organizacija prijevoza.

Za naglasiti je da prva ekipa seniora putuje na gostovanja i preko 100 kilometara u jednom smjeru jer se takmiči u 1. Jedinstvena Županijskoj Nogometni ligi

Svaka investicija, bilo u infrastrukturu, opremu ili rad kluba itekako je vrijedna jer malo ulaganje u klub, ulaganje je u bolji život djece i mladih u oba sela Gunjavci i Drežnik. Ovo osigurava bolje uvijete za njihovo daljnje bavljenje sportom, za ostanak u klubu, a u konačnici i ostanak življenja na selu.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...