za baner video

 

Općina Rešetari osigurala smještaj i noćenje Hrvatskim braniteljima biciklistima „Vesele pedale“

Temeljem zahtjeva upućenog prema načelniku Općine Rešetari, Općina Rešetari je 15.11.2022. osigurala smještaj za 12 branitelja biciklista koji povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, biciklima putuju od Zagreba do Vukovara.

Grupa branitelja „Vesele pedale“ već dugi niz godina na ovaj način odaje počast svim Hrvatskim poginulim i stradalim braniteljima. Na njihovom proputovanju, Općina Rešetari je jedna od onih općina gdje svake godine zastanu i odaju počast Hrvatskim braniteljima s našeg područja. Tako su i ove godine zapalili svijeće u znak sjećanja i odavanja počasti svim našim poginulim i stradalim braniteljima.

Braniteljima je smještaj bio osiguran u novoizgrađenom društvenom domu u Rešetarima. Branitelje bicikliste je pozdravio i uputio im riječ dobrodošlice načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

„Ovo je jedna hvalevrijedna, nesebična gesta koju vi kao grupa provodite zadnjih 10ak godina i svaka vam čast. Lijepo je znati da još uvijek ima onih koji su zahvalni svojim suborcima na svemu što su dali –svoj život i što podsjećate na žrtvu i odricanje svim onih koji su branili domovinu. Ustrajte u tome i budite promotori istine što se dogodilo u Domovinskom ratu. Hvala na ovoj hvale vrijednoj i požrtvovanoj gesti te Vam želim sretan put do Vukovara“.

 

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...