za baner video

 

Godine prolaze: Bajaga&Instruktori u Rešetarima

bajaga koncertJedan od najdugovječnijih, najkvalitetnijih i najpoznatijih rock sastava s područja bivše države, Bajaga&Instruktori sinoć su nastupili u Rešetarima.

Općina Rešetari bila je organizator koncerta jednog od najtraženijih regionalnih izvođača današnjice, a veliki broj ljudi koji su se okupili dokaz da su u potpunosti uspjeli u svojoj nakani. Brojni posjetitelji koncerta imali su tako prigodu ponovno čuti stare, dobre hitove uz koje smo odrastali, zaljubljivali se, feštali, ali i niz novih.

Već nakon legendarne, “Godine prolaze” s kojom je Bajaga započeo koncert, posjetitelji su mogli naslutiti da ih čak nezaboravan glazbeni doživljaj.

Momčilo Bajagić Bajaga kantautor je, pjevač i kompozitor. Jedan je od najpopularnijih rock glazbenika Srbije, najpoznatiji kao frontmen grupe Bajaga&Instruktori.

Jedan od najpopularnijih glazbenih romantičara novovalne scene osamdesetih godina, zapravo je jedini iz svoje generacije koji se uspio održati na glazbenom vrhu.

Momčila Bajagića su oduvijek nazivali pristojnim rokerom koji nije vodio turbulentan život, stoga su svi posjetitelji sinoćnjeg koncerta s veseljem dočekali ponovno čuti njegove pjesme.

„Godine prolaze”, „Plavi safir”, „S druge strane jastuka”, „Moji drugovi”, “Kad hodaš”, samo su neke od pjesama uz koje smo sinoć mogli uživati, a kako je bilo, video i fotografije govore više od riječi. Prije i poslije Bajaginog koncerta publiku je, također, dodatno zagrijao Killerface Band. Lijepo vrijeme, dobre vibracije i puno starih i novih hitova, pružili su svim posjetiteljima sinoćnjeg koncerta sjajnu glazbenu večer, stoga na svemu viđenom i doživljenom sve čestitke. Autor: Sanja Bukvić / Izvor: www.radiong.hr

FOTO / VIDEO

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...