Nova pravila za ulazak u općine i ustanove

covid potvrdaTemeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, općina Rešetari obavještava sve stranke koje dolaze u službene prostore općine Rešetari da prilikom ulaska u Općinu trebaju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju bolesti ili obavljenom testiranju.

Ova obveza odnosi se na sve građane i druge stranke koje dolaze u službene prostore, na sve pružatelje usluga ili izvođače radova u službenim prostorima te na sve druge osobe koje po bilo kojoj osnovi ulaze u Općinu.

Napominjemo također da se ove mjere odnose i na trgovačka društva i ustanove kojima je osnivač Općina Rešetari ili u njima ima većinski udio ( uz napomenu da se odluka primjenjuje na osobe koje dovode dijete u dječji vrtić).

Navedene mjere odnose se i na sve zaposlene u gradskoj upravi te u općinskim ustanovama i tvrtkama.

Također obavještavamo sve stranke koje ulaze u službene prostore da su COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz dužni predočiti prilikom ulaska za to određenoj osobi. Oni koji odbiju predočiti potvrdu, neće moći ući u službene prostore Općine , ustanova i trgovačkih društava.

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...