za baner video

 

Predstavnici Vlade Tirola u posjeti općini Rešetari

9U posjeti općini Rešetari i DVD-u Rešetari, 12.10.2021. godine bili su predstavnici pokrajine Tirol u Austriji na čelu s inspektorom za vatrogastvo i dugogodišnjim vatrogasnim zapovjednikom u gradu Kitzbühel gospodinom Hubertom Ritteron i predstavnik Vlade Tirola Peterom Logarom, a posjet je predvodio Tomislav Stokić, čelni čovjek vatrogasne zajednice Republike Hrvatske za suradnju sa pokrajinom Tirol.

Prošlotjednim preuzimanja vatrogasnog vozila u gradu Telfs u Tirolu, koji je doniran DVD-u Rešetari, kao i posjeta delegacije Općine Rešetari gradu Kitzbühel, te dogovoru oko darivanja i preuzimanja još jednog vatrogasnog vozila početkom iduće godine, stigli su predstavnici pokrajine Tirol kako bi se uvjerili da će vrijedne donacije u vozilima i opremi biti predane u prave ruke.

Predstavnici Tirola posjet su iskoristili da sa domaćim načelnikom općine Zlatkom Agom obiđu novoizgrađene prostore DVD-a Rešetari, naprave popis stanja i potreba, a sve od namjere da pomognu u ukupnom razvitku vatrogasnog područja cijele općine.


Tom prigodom održan je i sastanak u općini Rešetari sa predstavnicima općinskog crvenog križa na čelu sa ravnateljem crvenog križa Nova Gradiška Dariom Paukovićem koji je predstavnike pokrajine Tirol upoznao sa radom crvenog križa i stanjem siromaštva i potrebe cjelokupnog stanovništva, te mogućoj suradnji pokrajine Tirol i Novogradiškog Crvenog križa.

Načelnik Zlatko Aga zahvalio se gospodinu Ritteru i gospodinu Logaru na svakoj pomoći i suradnji te pozvao na daljnju suradnju Tirola i općine Rešetari.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...