Središnji državni ured za demografiju i mlade pokrenuo novi portal za mlade

portal za mladePortal za mlade – Mladihr.hr – nova je platforma koju je pokrenuo Središnji državni ured za demografiju i mlade Republike Hrvatske čiji je cilj informirati mlade o mogućnostima i inicijativama na europskoj i nacionalnoj razini.

Ciljana populacija kojoj se portal svojim sadržajem obraća su mladi od 15 do 20 godina koji na portalu mogu pronaći informacije o europskim i nacionalnim politikama za mlade, programima, inicijativama i strategijama te mogućnostima odlaska u inozemstvo. Sadržaj uključuje informacije o iskustvima i pričama mladih, područje obrazovanja, psihologije, uključenosti mladih u lokalnoj zajednici, kulture i društvenog života mladih, poduzetništvu mladih i slično.

Osim institucionalnog karaktera, namjera je ostvariti i pojednostaviti dvosmjernu komunikaciju na način i kroz njima bliske kanale komunikacije.

Sve informacije možete dobiti na mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i Facebook i Instagram profilu.

Link Portala: https://mladihr.hr/.

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...