za baner video

 

Općini Rešetari i Dječjem vrtiću Čarobni svijet u Rešetarima dodijeljena potpora Ministarstava za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu 275.000,00 kn

vrticOpćina Rešetari i Dječji vrtić Čarobni svijet u Rešetarima su se našli na popisu 7 općina u RH koje su uspješno prošle postupak procjene i odabira prijave na javni poziv za dodjelu financijske potpore Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a koja su namijenjena za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti i to u najvišem iznosu koji se mogao dodijeliti od 275.000,00 kn (50 djece).

Sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja, a koji su zatražili financijska sredstva za održavanje predškolske djelatnosti tj. za plaće djelatnika na svom području, Povjerenstvo ministarstva za procjenu i odabir prijava predložilo je iznose za financijsku potporu temeljem propisanog mjerila javnog poziva među kojima se našla Općina Rešetari i Dječji vrtić, kojeg je osnovala sama općina.

Predloženi financijski iznosi, koji su dodijeljeni po Pozivu, izrađeni su na godišnjoj razini 500 kn/mjesečno po upisanom djetetu za 11 mjeseci pedagoške godine, sukladno dostavljenom Godišnjem Planu i programu (od 1. rujna do 31. kolovoza 2020.). Ovom financijskom potporom nastavlja se dobra suradnja s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, koje je nedavno uložilo i u uređenje Područnog vrtića u Adžamovcima u iznosu 755.771,00 kn.

REZULTATI OTVORENOG POZIVA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...