Čestitke načelnika Age u povodu početka školske godine

skolska god pocNa početku nove školske godine upućujem svim učenicima, nastavnicima, profesorima i roditeljima, a posebno prvašićima srdačne čestitke.

Ovom prigodom naglašavam da će Općina Rešetari u suradnji s osnivačem Brodsko-posavskom županijom ove školske godine započeti najveće ulaganje u naše škole u zadnjih par godina tj. dogradnju škole u Rešetarima. U ovome trenutku intenzivno se radi na pripremi dokumentacije te bi se do kraja 2021. godine trebala obnoviti i dograditi škola što bi omogućilo bolje uvijete za rad našoj djeci i učiteljima u Rešetarima.

Nastavnicima i profesorima želim uspješnu godinu u kojoj će s puno ljubavi i strpljenja ostvariti dobre odgojne i obrazovne rezultate, a svim roditeljima želim uspjeha u ostvarivanju zajedničkog cilja, imati sretno i obrazovano dijete.

Svim učenicima, a posebno prvašićima jer polazak djeteta u školu je jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog djeteta, želim radosne trenutke u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja kako bi jednog dana preuzeli odgovornost za izgradnju sretnije i ljepše budućnosti i razvoj naše općine Rešetari.

Želim vam sretan početak nove školske godine!

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...