Održana skupština Nogometnog kluba Slavonac Gunjavci – Drežnik

1 1101. veljače 2019. godine održana je izvještajna Skupština NK Slavonca Gunjavci-Drežnik u prostorijama Društvenog doma u Gunjavcima, a sazvao ju je Izvršni odbor kluba na čelu s predsjednikom Marijanom Brajdićem.
Skupštini je prisustvovalo preko trideset aktivnih članova, simpatizera, gostiju, kao i samih igrača. Pozdravnu riječ i uvod u skupštinu dao je predsjednik kluba g. Marijan Brajdić, koji je ujedno i predložio članove radnih tijela. Sukladno dnevnom redu skupštine g. Brajdić iznio je Izvještaj o radu kluba, Izvještaj o financijskom poslovanju u 2018. godini te Plan i program za 2019. godinu. Izvještaj nadzornog odbora podnio je predsjednik odbora g. Dario Lukačević. Izvještaj su podnijeli i treneri ekipe seniora g. Borislav Šalinski i pionira g. Stanko Mikolčević. Izvještaje i planove jednoglasno su usvojili članovi skupštine.


- Veliko „HVALA" svima koji su uložili svoje vrijeme, trud i sredstva da ovaj klub opstane i živi više od 20 godina. Želja mi je da i u idućim godinama naša djeca, unuci i ostali ljubitelji nogometa održe tradiciju sporta u našem lijepom selu. Neka „Slavonac" još dugo, dugo poživi, a svi mi nastojimo pomoći svim našim udrugama, tako i NK Slavoncu – rekao je kao gost načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga , koji je ujedno izrazio zadovoljstvo učinjenim u zadnje vrijeme i pozitivnom klimom u klubu.

Prisutne su pozdravili i Đuro Keser ispred nogometnog središta Nova Gradiška i Nikola Orešković ispred NK Budućnosti iz Rešetara, kao i prisutni DVD Gunjavci i Lovačka udruga Kuna Zlatica iz Adžamovaca.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...