ZAVRŠEN 7. LJETNI KAMP

sedmi-ljetni-kampDND Rešetari i ove je godine uspješno provelo 7. ljetni kamp u Balama (Istra). Ovim putem DND Rešetari zahvaljuje se roditeljima na ukazanom povjerenju poslavši svoju djecu u Ljetni kamp u Istru.

Voditelji koji su boravili s djecom u Ljetnom kampu Bale poručuju roditeljima djece kako su bila prekrasna,kulturno odgojena djeca i da nisu izgubila svijest da smo svi isti, što su i dokazali boravkom u ljetnom kampu. Slobodno mogu reći da se naša Općina i ljudi koji rade u njoj mogu ponositi svojim radom, a sami dokaz toga su 43 djece koje je boravilo u Ljetnom kampu i 12 djece koje nažalost nismo mogli povesti jer je broj djece ograničen zbog smještaja.

Također se zahvaljujemo Općini Kanfanar i Društvu naša djeca Kanfanar što su nam osigurali smještaj i svu potrebnu pomoć oko boravka u Istri.

Tijekom sedmodnevnog boravka u kampu djeca su išla na izlet u NP Brijuni i uzbudljivi obilazak Istralandije, velikog vodenog parka. U organizaciji DND Kanfanar i Općine Kanfanar djeca su uživala provodeći se u Dinoparku Funtana u Poreču.

Ovaj projekt uspješno je odrađen prvenstveno zahvaljujući našoj Općini Rešetari na čelu s načelnikom Zlatkom Aga i našim vjernim sponzorima i roditeljima djece.

Predsjednica DND Rešetari
Sanja Kolaković

jpgFOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...