Održan koncert ”Zabranjenog pušenja” u Rešetarima

zp-u-resU sklopu obilježavanja dana općine Rešetari, u petak je legendarni rock 'n' roll band, Zabranjeno pušenje odsvirao neke od svojih najvećih hitova u samom centru Rešetara, gdje su posjetitelji, ljubitelji njihove glazbe pjevali najveće hitove, ovog svima dobro poznatog benda.

Prije nego su zvijezde večeri "zapalili" pozornicu, publiku je zagrijao poznati Slovenski bend, TZP, a nakon odličnog uvoda uslijedio je spektakl.

Svoje najveće hitove, pjesme od srca i duše stotinama posjetitelja na višesatnom koncertu pjevali su članovi kultnog benda. Jugo 45, Balada o Pišonji i Žugi, Po'so, kuća, birtija, Guzonjin sin, samo su neke od pjesama kojima su u srž pogodili svoju vjernu publiku.

Koliko je publika bila oduševljena koncertom, ali i samom pojavom Zabranjenog pušenja, jednog od najpopularnijih bendova na području bivše Jugoslavije, toliko su i zvijezde večeri bile oduševljene publikom, energijom koju su zajednički stvorili. Nije bilo pjesme koju u glas nisu pjevali svi, od onih najstarijih i najvjernijih fanova, do onih najmlađih iz publike koji tek poznaju neke od najvećih hitova spomenute grupe.

Dan općine Rešetari proslavljen je na najbolji mogući način, a kako slike govore više od riječi, najbolje je da se počastite njima. Autor: Tamara Magdić / Izvor: www.radiong.hr

FOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...