Lovci Slavonca iz Kutjeva najbolje „skidaju“ glinene golubove

lovci-gadanjeNatjecanje u gađanju glinenih golubova u Rešetarima 10. lipnja 2018. godine (nedjelja) održano je u povodu Dana općine Rešetari na streljani u Gostincu u organizaciji članova Lovačke udruge Gostinac. Sve natjecatelje, ali i posjetitelje koji su se okupili u velikom broju kroz cijeli dan natjecanja, pozdravili su domaćin, potpredsjednik Lovačke udruge Gostinac Rešetari Dalibor Kovačević, koji je utvrdio pravila natjecanja i upoznao ekipe i pojedince s istima, kao i načelnika Općine Rešetari Zlatka Agu koji je s nekoliko hitaca označio početak natjecanja.

Najbolja ekipa u gađanju glinenih golubova je ekipa Lovačke udruge „Slavonac" iz Kutjeva, drugi su lovci „Gostinca" iz Rešetara, a treći Lovačka udruga „Vidra" iz Čaglina, koji su u konkurenciji 10 ekipa osvojili najviše poena.
U pojedinačnom gađanju na glinene golubove od 32 natjecatelja prvo mjesto je osvojio Pero Bošnjak iz LU Slavonac Kutjevo, drugi je Gilanj Domagoj iz LU Vidra Čaglin, a treći Antun Starčević iz Brđana.

U natjecanju Fair Play pojedinačno najbolji je bio Sarajlić Tomislav iz LU Vidra Čaglin.

Načelnik općine Rešetari Zlatko Aga zahvalio se svima prisutnima, najviše domaćinu, te pozvao sve na što češće druženje u lijepoj prirodi streljane Gostinac.

jpgFOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...